Direcția pentru Agricultură Teleorman

Website Php/MySql, administrare integrală

Direcția pentru Agricultură Teleorman este serviciu public deconcentrat, aflat în subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Direcția asigură implementarea la nivel județean a strategiei și a Programului de guvernare în sectorul agriculturii și producției alimentare și al îmbunătățirilor funciare, precum și în domeniile conexe: fitosanitar, conservarea și managementul durabil al solurilor și al resurselor genetice vegetale și animale.

Am avut șansa de a ni se încredința realizarea site-ului acestei prestigioase instituții, iar intenția noastră - de la bun început - a fost de a restiliza simbolistica tipică acestui domeniu tradițional, integrând-o cât mai firesc în mediul virtual, dându-i un puternic accent modern, însă fără a pierde nota de sobrietate oficială.

Rezultatul muncii noastre este un site cu o cromatică elevată, cu un aer proaspăt și optimist, în cadrul căruia informațiile sunt ușor accesibile, bine structurate și prezentate într-o manieră prietenoasă.

Administrăm conținutul acestui site și suntem mândri că reușim să asigurăm o excelentă viteză de navigare, în pofida volumului foarte mare al bazei de date (aproximativ 10.000 de intrări) și a creșterii sale constante.

 

Folio