IGTrain project

Website Php/Mysql, administrare integrală, logo, brand book

IGTrain a fost un proiect european derulat în scopul creșterii nivelului de ocupare și îmbunătățirii pozițiilor pe piața muncii pentru persoanele de peste 50 de ani, prin includerea în programe de învățare pe tot parcursul vieții, oferirea de competențe la locul de muncă, transfer intergenerațional de cunoștințe, toate acestea fiind complementare aptitudinilor profesionale inițiale.

Consorțiul implicat în proiect a apelat la noi pentru dezvoltarea unei platforme web personalizate, obiectivele fiind atât prezentarea acțiunilor organizate, cât și oferirea unor instrumente de lucru online pentru echipele implicate. Comunicarea a fost excelentă de la bun început și, având în vedere serviciile integrate pe care le oferim, ne-a fost încredințată și concepția și realizarea elementelor de identitate vizuală a organizației, precum și elaborarea brand book-ului.

Am realizat o platformă complexă, cu un puternic caracter vizual, conținut bine structurat și grad mare de accesibilitate. Am creat o zonă privată pentru membrii echipei, cu acces pe bază de autentificare, punându-le la dispoziție un spațiu securizat pentru lucrul în comun și transferul intra-organizațional al informațiilor și documentelor.

Succesul colaborării cu consorțiul IGTrain ne-a deschis noi perspective de lucru, oferindu-ne șansa de a oferi servicii complete de design, editare, corectură și tipărire a materialelor de promovare a proiectului: pliante în mai multe versiuni de limbă, mape de prezentare etc.

Proiectul s-a încheiat în anul 2016.

 

IGTrain project

Folio