Partenalia aisbl.

Website Php/MySql, administrare parțială

Partenalia aisbl. este o asociație internațională a autorităților locale intermediare, creată în scopul promovării intereselor acestora la nivelul Uniunii Europene.

Astăzi, Partenalia are un rol cheie în construcția unei Europe mai integrate, fiind vocea autorităților locale intermediare și oferindu-le acestora o platformă privilegiată de lucru, în scopul promovării inițiativelor inovatoare și a schimburilor de bune-practici la scară transnațională.

Cu o experiență de mai mult de 16 ani, Partenalia a devenit un cadru de referință pentru implicarea colectivităților locale în arena europeană și pentru dezvoltarea și implementarea politicilor inovatoare la nivel local.

Colaborarea cu Partenalia a început cu realizarea unui site web cu sistem de management al conținutului, care - pe de o parte - să constituie platforma de comunicare publică a asociației în mediul virtual, iar pe altă parte să le ofere membrilor săi un mediu privat de comunicare și instrumente eficiente de lucru în echipă, într-o zona de acces restricționat publicului.

Spre marea noastră mândrie, parteneriatul cu Partenalia continuă de mai bine de 6 ani, dezvoltându-se permanent și oferindu-ne constant noi perspective și provocări.

Folio