Partenalia aisbl

Website Php/MySql, administrare parțială

Partenalia aisbl este o asociație internațională a autorităților locale intermediare, creată în scopul promovării intereselor acestora la nivelul Uniunii Europene.

Astăzi, Partenalia are un rol cheie în construcția unei Europe mai integrate, fiind vocea autorităților locale intermediare și oferindu-le acestora o platformă privilegiată de lucru, în scopul promovării inițiativelor inovatoare și a schimburilor de bune-practici la scară transnațională.

Înființată în 1993, la numai câteva luni de la Tratatul de la Maastricht privind Uniunea Europeană, Partenalia a devenit un cadru de referință pentru implicarea colectivităților locale în arena europeană și pentru dezvoltarea și implementarea politicilor inovatoare la nivel local.

Am început să colaborăm cu Partenalia în anul 2011. Primul nostru contract a constat în realizarea unui site web cu sistem de management al conținutului, care - pe de o parte - să constituie platforma de comunicare publică a asociației în mediul virtual, iar pe altă parte să le ofere membrilor săi un mediu privat de comunicare și instrumente eficiente de lucru în echipă, într-o zona de acces restricționat publicului.

Spre marea noastră mândrie, colaborarea cu Partenalia se dezvoltă permanent, oferindu-ne constant noi perspective și provocări: servicii de upgrade și redesign, administrare parțială a conținutului și găzduire pentru site-ul asociației, alături de servicii de web design și creative design în cadrul unor proiecte cu finanțare europeană.

 

Folio